Coaching en training
 
Voor mens, gezin en hond. 

Natuur coaching

Elke situatie en elk persoon is uniek. Iedereen heeft dus ook een andere oplossing nodig. Ik geloof dat iedereen zijn eigen antwoorden in zich heeft. Wat ik belangrijk vindt is dat we samen erachter komen wat die antwoorden zijn. Niet vanuit het hoofd maar vanuit het gevoel, het hart. Nou klinkt dat voor sommige mensen gelijk heel zweverig maar ik ben helemaal niet zweverig. Ik ben wel van terug gaan naar voelen. 

De rust en ruimte die je ervaart wanneer je buiten bent in de natuur werkt op zichzelf al helend. Het in beweging zijn in de buitenlucht maakt dat je makkelijker de verbinding aangaat met jezelf. Er is ruimte voor stilte en reflectie. De symboliek van de natuur geeft inspiratie en wanneer je durft brengt het jouw de antwoorden die je zoekt.

Durven kijken en echt zien

Mensen kunnen heel goed beredeneren met hun hoofd. Doen wat moet gebeuren en doelen halen. Lastige situaties met het hoofd willen oplossen. Soms vergeten we te genieten van het proces, van het pad wat we bewandelen. Het moet altijd nu en direct. Ik geloof dat mijn aanpak kan helpen om (weer) keuzes te maken vanuit je gevoel, je intuïtie. Om even stil te staan en vanaf een afstandje te kijken naar de situatie en zo te ontdekken wat je eigenlijk wil en samen te ontdekken hoe je dat kan bereiken. Het contact aan te gaan. Ook al is dat soms moeilijk,  ‘Samen met Esther’ kom je er wel.


Dat wil ik ook