Coaching en training
 
Voor mens, gezin en hond. 

Lezing 

Onze honden zenden ons de hele dag door signalen. Signalen die wij als honden eigenaar vaak missen. Dan kan een hond vaak niks anders dan grommen, blaffen of bijten. Het is belangrijk dat wij onze hond leren kennen zodat we situaties beter kunnen inschatten. Zeker wanneer onze hond in aanraking komt met kinderen is het belangrijk de risico situaties van jouw hond te (her) kennen.

In de lezing '5 motivaties waarop een hond (mogelijk) een kind zal bijten' gaan we in op de motivaties waarop een hond mogelijk een kind kan bijten. Ook goed opgevoede honden kunnen door veranderende omstandigheden of opstapeling van stress bijten. Het is dus belangrijk dat je als hondeneigenaar leert waar je op moet letten. Tijdens de lezing ontdek je wat de specifieke risicosituaties zijn voor jouw hond zodat je ze leert herkennen de kans op een bijtincident kan verkleinen. 

De volgende lezing is nog niet gepland

bij Hondenschool FunFor2, Bruchterweg 99, Hardenberg.

Ik geef mij op


Werk jij met kinderen en/of honden en voel jij samen met mij een gedeelde verantwoordelijkheid om de kennis over veilige omgang tussen kinderen en honden te delen? Laat het mij weten! Ik kom graag een lezing geven. Hoe meer mensen weten waar ze op moeten letten hoe veiliger en fijner het wordt voor kinderen en honden en kunnen we samen bijtincidenten voorkomen!