Coaching en training
 
Voor mens, gezin en hond. 

Uitlaatservice en oppas

Soms heb je een hond die om wat voor reden dan ook een iets grote handleiding heeft dan een gemiddelde hond. Die vanwege zijn leeftijd, of dat nu jong is of oud een andere behoeftes heeft. Die niet mee kan in een groep maar die iemand nodig heeft die hem begrijpt. Hoe fijn is het dat je jouw hond met iemand mee kan geven die de volle aandacht voor hem heeft. Die door gedegen kennis en ervaring kan zien wat jouw hond nodig heeft. Ik ben opgeleid als kynologisch instructeur en geef les bij hondenschool Fun for 2 in Hardenberg. Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het trainen en inzetten van mijn eigen honden in de zorg en in coaching. 


Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het soms kan zijn om het voor je hond maar ook voor jezelf goed te doen. Lange tijd hebben wij een hond gehad die een enorme rugzak had. Die mensen moeilijk vertrouwde en die je echt moest helpen tijdens de wandelingen om het voor hem ok te maken. Wilden we een dag weg dan konden we hem niet zomaar bij een oppas achter laten of iemand vragen hem uit te laten. Mensen met goeie kennis en ervaring waren moeilijk te vinden.

Daar wil ik nu voor jou verandering in brengen! Zoek jij een professional die jouw hond uit kan laten? Die oog heeft voor zijn behoeftes en die situaties goed kan inschatten? Stuur me een berichtje dan plannen we een kennismakingsgesprek in! 

Neem contact op


Daarnaast biedt ik oppas aan huis aan. Heb je een hond die om wat voor reden (nog) niet alleen thuis kan zijn? Ik kom dan bij u in huis oppassen zodat de hond in zijn vertrouwde omgeving kan blijven en iemand heeft die hem kan helpen bij het alleen thuis blijven.