Coaching en training
 
Voor mens, gezin en hond. 

Uitlaatservice

Soms heb je een hond die om wat voor reden dan ook een iets grote handleiding heeft dan een gemiddelde hond. Die vanwege zijn leeftijd, of dat nu jong is of oud een andere behoeftes heeft. Die niet mee kan in een groep maar die iemand nodig heeft die hem begrijpt. Hoe fijn is het dat je jouw hond met iemand mee kan geven die de volle aandacht voor hem heeft. Die door gedegen kennis en ervaring kan zien wat jouw hond nodig heeft. Ik ben opgeleid als kynologisch instructeur en werk al meer dan 15 jaar met honden. Naast het begeleiden van hondenbaasjes en hun honden heb ik jarenlange ervaring in het trainen en inzetten van mijn eigen honden in de zorg en in coaching. 


Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het soms kan zijn om het voor je hond maar ook voor jezelf goed te doen. Lange tijd hebben wij een hond gehad die een enorme rugzak had. Die mensen moeilijk vertrouwde en die je echt moest helpen tijdens de wandelingen om het voor hem ok te maken. Wilden we een dag weg dan konden we hem niet zomaar bij een oppas achter laten of iemand vragen hem uit te laten. Mensen met goeie kennis en ervaring waren moeilijk te vinden.

Daar wil ik nu voor jou verandering in brengen! Zoek jij een professional die jouw hond uit kan laten? Die oog heeft voor zijn behoeftes en die situaties goed kan inschatten? Stuur me een berichtje dan plannen we een kennismakingsgesprek in. 

 

Neem contact op

Dit zegt Hanneke over de uitlaatservice:

'Esther is heel open en vriendelijk. Guus, ookwel terrorteckel genoemd, was gelijk verliefd op Esther. Ik heb haar dan ook vol vertrouwen meegegeven voor de uitlaatservice. En Guus kwam weer blij thuis. Het was goed gegaan! Wat een topper!' - Hanneke

Dit zegt Carlijn:

''Sinds enkele weken loopt Esther met regelmaat met mijn hond. Ik ben erg blij met deze hulp.  Vooral omdat het individueel is en Esther met alle aandacht, rust, positiviteit en geduld met de hond omgaat. Ook hij vindt het elke keer een feestje als ze komt. Het contact is heel fijn en ik kan met alle vragen bij haar terecht, wat ons enorm vooruit helpt. Ze heeft veel kennis en gevoel rondom honden, waardoor de hond waar nodig ook de goede begeleiding/steun krijgt. Ik geef mijn hond vol vertrouwen mee met Esther!'

Geen Opvang

Buiten mijn Baby op komst opvangservice (dat de hond intern komt) biedt ik alleen opvang aan wanneer er sprake is van een langere periode en wanneer er sprake is van onvoorziene omstandigheden zoals bijvoorbeeld in verband met een operatie of andere medische zorg (geen vakanties!). Wanneer er sprake is van noodopvang dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Voorwaarde voor noodopvang is is dat de hond geen agressie toont of moeite heeft met andere honden en kinderen en max. 4 uur alleen thuis kan zijn.

Neem contact op