Coaching en training
 
Voor mens, gezin en hond. 

Kind en Hond

Het hebben van een hond is een prachtige aanvulling in een gezin maar brengt ook de nodige extra zorgen en risico’s met zich mee. In Nederland worden jaarlijks 75.000 kinderen gebeten door een hond. Vaak doordat de signalen van de hond en de risico's niet goed worden ingeschat. Mijn kind hond begeleiding is er op gericht om veiliger en fijner samen te leven met meer rust in huis. Like de kind en hond facebook pagina en ontvang gratis tips die direct toepasbaar zijn op jouw situatie.  

Werk jij met kinderen en/of honden en voel jij samen met mij een gedeelde verantwoordelijkheid om de kennis over veilige omgang tussen kinderen en honden te delen? Laat het mij weten! Ik kom graag een lezing geven. Hoe meer mensen weten waar ze op moeten letten hoe veiliger en fijner het wordt voor kinderen en honden en kunnen we samen bijtincidenten voorkomen!

Van goeie voorbereiding tot oplossen van problemen

Baby op komst

Wil jij je hond goed voorbereiden op de komst van de baby maar weet je niet goed waar te beginnen? Ga voor rust en vertrouwen en kies voor het Baby op komst programma.

Meer info


Kindertraining

Voorkom bijtincidenten en leer je kind hoe ze zelf kunnen voorkomen om gebeten te worden. Geef je (klein) kind, neefje/nichtje, buurtkinderen, of oppaskind op voor de kindertraining. 

Meer info


 Samen groeien

 Wil je weer veiliger en fijner samen leven met meer rust in huis maar kan je daarbij hulp gebruiken? Kies dan voor het Samen groeien programma.

Meer info


 


Schoolprogramma

Bewustzijn creëren en kinderen leren wat ze zelf kunnen doen om een hondenbeet te voorkomen. 

Meer info
Nieuwe pup in het gezin

 Wil jij de start van je pup in je gezin goed voorbereiden? Kies dan voor dit programma. 

Meer info


Lezingen 

Wil jij weten waar je op moet letten bij het contact tussen kinderen en honden?

Meer info